Додано сервіс тестування швидкості з'єднання

  • 25.05.2015

Додано сервіс тестування швидкості з'єднання (на основі Speedtest Mini), скористатися можна за адресою http://info.sumy.ua (адреса тимчасова та може бути змінена).

Даний сервіс містить деякі преференції порівняно з глобальним RS-сервером Speedtest (на загальному сайті http://www.speedtest.net), оскільки у його роботі не застовуються будь-які зовнішні ресурси. 

Таким чином наразі має місце додатковий інструмент для виміру швидкості передавання даних за схемою "абонент <-> провайдер". 

Нагадуємо, що інший дійсний спосіб практичної перевірки швидкості Інтернет-з'єднання — шляхом використання торрент-завантажень.

Просимо звернути увагу! 

1. Для перевірки швидкості НЕ СЛІД використовувати сервіси на кшталт www.2ip.ru та інші маловідомі, оскільки у більшості випадків отримані показники вимірювань не відповідають дійсності.
2. Сервіс, що надано вище, застосований лише для з'єднань дротового типу (ethernet). У випадку наявності підключенного пристрою wi-fi результати тестувань навіть приблизно не будуть відповідати швидкості на діючому тарифному пакеті, тому тестувати швидкість з'єднання ч/з мережу wi-fi ми не рекомендуємо..